• Veći intezitet saobraćaja, evo gdje ima zastoja
 • Veći intezitet saobraćaja, evo gdje ima zastoja

  Veći intezitet saobraćaja, evo gdje ima zastoja

   

  Pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim vaznijim putnim pravcima u Crnoj Gori, naročito prema moru, saopteno je iz Auto-moto saveza.

  Oni su savjetovali vozače za strpljenje u vožnji i da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasnije večernje sate.

  Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

  Zbog rekonstrukcije puta Petrovac - Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

  Do završetka radova na izgradnji kanala za atmosferske vode u Risnu na dionici Kamenari-Kotor i starog puta Risan-Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

  Do septembra se zabranjuje saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona na djelovima magistralnih puteva Podgorica – Sotonići – Petrovac, Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – Sukobin, kao i Podgorica - Cetinje – Budva.

  Saobraćaj je zabranjen od 17 do 22 sata svakog dana, osim za vozila sa prvenstvom prolaza, održavanje puteva i PTT instalacija, pomoć na putu, specijalna za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

  Saobraćaj je dozvoljen vozilima za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od Debelog brijeda preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

   

   

  Izvor: mina

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News