• Priveden vozač šlepera iz Požarevca: Preticao preko pune linije?
 • Priveden vozač šlepera iz Požarevca: Preticao preko pune linije?

  Priveden vozač šlepera iz Požarevca: Preticao preko pune linije?

  Priveden je vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Svilajnca, u kojoj su poginule četiri osobe, javlja RTS.

  Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu juče oko 19 sati došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smjera.

  U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128", dok su dvije osobe povrijeđene.

  Tanjugu je u Domu zdravlja Svilajnca potvrđeno da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je riječ o muškarcu iz kamioneta.

  Direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanović rekao je za RTS da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.

  Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mjesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici, dodaje RTS.

  "Riječ je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju", rekli su ranije u DZ Svilajnac za Tanjug.

  U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji Tanjugu je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mjesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

   

   

  Izvor:antenam.net

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News