• Policajac se pridružio gonjenju Ivanovića
 • Policajac se pridružio gonjenju Ivanovića

  Policajac se pridružio gonjenju Ivanovića

  Policajac se pridružio gonjenju Ivanovića Foto: Telegraf

  Policajac Lj. B. saslušan je juče u Osnovnom državnom tužilaštvu u istrazi protiv jednog od vođa navijačke grupe „varvari“ Aleksandra Čake Ivanovića.

  Tužilaštvo Ivanovića tereti za napad na službeno lice nakon fudbalske utakmice Sutjeska – Budućnost u Nikšiću, 3. aprila.

  Advokat Srđan Lješković, koji zastupa Ivanovića, kazao je za Pobjedu da se policajac pridružio krivičnom gonjenju protiv njegovog klijenta.

  Policajac je u Tužilaštvu ispričao da ga je Ivanović napao.

  Lješković je za Pobjedu kazao da će danas u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija njegov klijent dati izjavu o tome kako se desio incident.

  Ivanović će, kako je rekao Lješković, pred sudijom za istrage i osobama iz Unutrašnje kontrole ispričati što se sve desilo trećeg aprila i kako je zadobio povrede.

  - Povod je da se utvrdi da li su policajci prekoračili ovlašćenja. Moj klijent će ispričati sve što se desilo nakon utakmice – kazao je Lješković. Ivanović se od 5. aprila nalazi u pritvoru zbog napada na policajce. Osim njega, tada su uhapšeni i N. M. (24), S. V. (19) i M. B. (26) iz Podgorice.

  Oni su nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode.

   

   

   Izvor: Pobjeda

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News