• Planirali četiri ubistva: Raspisana potjernica za Jahovićem i Osmanagićem
 • Planirali četiri ubistva: Raspisana potjernica za Jahovićem i Osmanagićem

  Planirali četiri ubistva: Raspisana potjernica za Jahovićem i Osmanagićem

  Za Almirom Jahovićem i Adnanom Osmanagićem raspisane su međunarodne potjernice zbog sumnje da su oformili kriminalnu grupu koja je pokušala da ubije Baranina Jovana Đurovića i sastavila spisak na kojem su još tri osobe koje su planirali da ubiju, piše Pobjeda.

  Početkom septembra pronađena je eksplozivna naprava, za koju je utvrđeno da je bila postavljena ispod motocikla Đurovića.

  Zbog stvaranja kriminalne organizacije Uhapšeni su Mirza Nurković (33) iz Bara, Eldar Nurković (26), Enzan Ciriković (26) iz Peći, Darko Milić (25) iz Bara i Đorđije Cicmil (25) iz Budve.

  Istraga ukazuje da je ova grupa planirala da ubije više osoba, među njima Nikola Sjekloća, D.P. i M.Lj.

  Policija je došla do sumnje da su osumnjičeni planirali i pripremali izvršenje više ubistava na teritoriji Bara i Budve.

  Od osumnjičenih su oduzeti brojni predmeti, više komada vatrenog oružja i putnička motorna vozila koja su korišćena za izvršenje ovih krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.

  Đurović je od ranije poznat policiji i on je, prema evidenciji bezbjednosnih službi, povezan sa klanom koji je predvodio njegov brat Luka, kojeg je 2013. nakon stradanja u saobraćajnoj nesreći naslijedio Alan Kožar.

   

   

   Izvor: Pobjeda

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News