• Nožem na supruga, a on nju stezao za vrat
 • Nožem na supruga, a on nju stezao za vrat

  Nožem na supruga, a on nju stezao za vrat

  Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu protiv Beranke D. J. (51) i njenog vanbračnog supruga M. R. (55) zbog pokušaja ubistva i porodičnog nasilja. D. J. se tereti za krivično djelo ubistvo u pokušaju, a M. R. za nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

  Prema navodima optužnice, D. J. je 16. januara 2020. u porodičnoj kući u mjestu Donja Ržanica kod Berana pokušala da ubije M. R. sa kojim živi u vanbračnoj zajednici. Navodi se da ga je nožem, sječiva dužine 20 cm, jedanput ubola u predjelu lijeve bočne strane grudnog koša usljed čega je zadobio laku tjelesnu povredu.

  M. R. se tereti da je u isto vrijeme i na istom mjestu primjenom grubog nasilja narušio tjelesni i duševni integritet člana svoje porodice, vanbračne supruge D. J. sa kojom ima zajedničko dijete.

  Nakon što je zadobio povredu od supruge i kada je ona krenula ka izlaznim vratima, on je povukao i oborio na pod, a zatim pesnicom i otvorenom šakom više puta udario u predjelu lica i tijela i rukom stezao za vrat usljed čega je zadobila lake tjelesne povrede.

   

   

  Izvor:Pobjeda

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News