• Na sjeveru smanjena vidljivost
 • Na sjeveru smanjena vidljivost

  Na sjeveru smanjena vidljivost

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljovost je zbog magle mjestimično smanjena u sjevernim predjelima, saopštili su iz Auto-moto saveza.

  Dionica Petrovići-Vraćenovići-Deleuša, regionalnog puta R12, biće zbog asfaltiranja zatvorena za saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 13 sati i od 15 do 18 sati.

  Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

  Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

  Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

  Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

  Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

  Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

  Zbog asfaltiranja na magistralnom putu Debeli brijeg – Kamenari – Kotor, režim saobraćaja bićw promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, od sedam do 19 sati.

  Na magistralnom putu Ribarevina – Špiljani, na lokalitetu Besnik, režim saobraćaja je zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

   

  Izvor;Mina

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News