• Na ovim dionicama saobraćaj će danas biti obustavljen
 • Na ovim dionicama saobraćaj će danas biti obustavljen

  Na ovim dionicama saobraćaj će danas biti obustavljen

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

  Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

  Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

  Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

  Na regionalnom putu Pljevlja Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

  Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

  Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

   

   

   Izvor: Mina

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News