• Medojević: Na čelu zavjere protiv mene Pažin, cilj novi izbori
 • Medojević: Na čelu zavjere protiv mene Pažin, cilj novi izbori

  Medojević: Na čelu zavjere protiv mene Pažin, cilj novi izbori

   

  Suđenje lideru Pokreta za promjene (PzP) Nebojši Medojeviću, biznismenu Momiru Nikoliću i ostalim optuženima za pranje novca i formiranje kriminalne organizacije, prekinuto je, nakon konsultacija lidera PzP-a sa advokatskim timom.

  Medojević je na današnjem ročištu tražio izuzeće Vijeća i predsjendika Višeg suda zbog, kako je rekao, progona njega i razaranja ustavnog poretka.

  ''Cilje svega je politički, posrijedi je zavjer aprotiv mene čiji je cilj destabilizacija Vlade, a na čelu te zavjere je Zoran Pažin. saznao sam iz diplomatskih izvora da je on na čelu svega. Cilj su novi izbori i namjera Pažina da postane premijer''-kazao je Medojević na današnjem ročištu.

  Kako javlja naš reporter na današnje ročište Medojević je doveden iz ZIKS-a, a suđenju su prisustvovali poslanici DF-a Branko Radulović, Marina Jočić, Janko Vučinić, Slaven Radunović, Andrija Mandić, Predrag Bulatović... 

   

   

  Nastavak suđenja zakazan je za 12. decembar.

  SDT podiglo je u januaru optužnicu protiv Medojevića, Nikolića i još deset članova njegove grupe, pod sumnjom da su prali novac tokom izborne kampanje uoči parlamentarnih izbora.

  Optuženi su Gordan Konatar, Dejan Vujisić, Željko Šćepanović, Iva Pavlović, Petar Drašković, Luka Radunović, Vladimir Bulatović, Aleksandar Sekulić, Mladen i Nikola Jovanović.

   

   

  Izvor:antenam.net

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News