• Mandić: Đukanović će morati da potpiše sve zakone
 • Mandić: Đukanović će morati da potpiše sve zakone

  Mandić: Đukanović će morati da potpiše sve zakone

  Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kaže da će 20. januara na vanrednoj sjednici crnogorskog parlamenta biti izglasani svi zakoni koje je predsjednik Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje, među kojima su i izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

  “Đukanović će tog 20. januara biti prinuđen da sve to potpiše. Kohabitacija između nove Vlade Crne Gore i Đukanovića odigravala se na onaj način na koji smo i mi govorili da će se desiti. Znali smo da neće biti dobre saradnje, i samo se čekalo da neko nekoga prevari", rekao je Mandić za TV Pink.

  Vlada je, kaže Mandić, očekivala da će on uraditi ono na šta ga obavezuje Ustav, "ali se ispostavilo da je procijenio da može da pronađe pukotinu i tome teži”.

  Kaže da građani očekuju da Vlada radi odlučnije i brže, kako bi mogle da se osjete promjene nakon 30 godina.

  “Prošlo je mjesec dana, nisu urađeni očekivani koraci, pa oni koji su bili na vlasti žele da se ponovo vrate tu gdje su bili. Ovo je sada jedna trka sa vremenom i ometanje parlamentarne većine, ali mi imamo dovoljno snage i podršku građana da demontiramo taj mafijaški režim”, dodao je Mandić.

   

   

  Izvor:antenam.net

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News