• Krivokapić usaglasio platformu i tim sa političarima
 • Krivokapić usaglasio platformu i tim sa političarima

  Krivokapić usaglasio platformu i tim sa političarima

  Lideri Demokratskog fronta (DF) dali su saglasnost nosiocu izborne liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravku Krivokapiću da počne razgovore oko formiranja buduće vlasti sa kolegama iz saveza “Mir je naša nacija” i “Crno na bijelo”.

  Krivokapić je u utorak razgovarao sa Andrijom Mandićem, Milanom Kneževićem i Nebojšom Medojevićem.

  Krivokapić je, kako se navodi, razgovarao i sa predsjednikom Socijalističke narodne partije Vladimirom Jokovićem jer se očekuje početak pregovora sa Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem oko formiranja nove vlasti.

  Iz Krivokapićevog tima Vijestima je saopšteno da je sa liderima koalicije održao sastanak na kome je, kako se navodi, definisan pregovarački tim i ustanovljena platforma na osnovu koje će se pregovarati sa koalicionim partnerima iz ostale dvije pobjedničke koalicije.

  „Svi učesnici razgovora su uvjereni da će pregovori otpočeti uskoro i uspješno se okončati, u skladu sa očekivanjima građana Crne Gore“, navodi se u saopštenju.

  Medojević je rekao za TV N1 Srbija da je “sada najvažnije formirati snažnu vladu koja ima jaku političku volju”.

  On je izrazio nadu da će albanske i bošnjačke stranke ući u novu vladu.

  “Razgovori koje smo imali ukazuju da je to veoma realno”, rekao je Medojević, koji je kazao da stavovi koje on iznosi nisu uslov za formiranje nove vlasti.

  Govoreći u kontekstu borbe protiv kriminala i korupcije, Medojević je nagovijestio da očekuje da bude dio novih institucija.

  “Ukoliko budem vodio neku liniju za borbu protiv organizovanog kriminala, mediji će biti moji saveznici”, kazao je on.

   

   

  Izvor:Mina

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News