• KIC POP HOR večeras u Kotoru
 • KIC POP HOR večeras u Kotoru

  KIC POP HOR večeras u Kotoru

  Nakon spektakularnih koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, projekat KIC pop hora “Bez dileme - antifašizam” biće predstavljen publici u Kotoru.

  Publika će uživati u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC pop hora sa gostima, u Kulturnom centru “Nikola Đurković” večeras u 20 sati.

  Kako je saopšteno, antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojim su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, “Mlada partizanka” i druge, a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.

  Projekat “Bez dileme - antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU “Kutak”, KIC-a “Budo Tomović” i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore.

  Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan.

  O njegovoj ogromnoj popularnosti i uspjehu govori i to da, osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i emotivnih koncerata dobio krajem maja prošle godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi.

  KIC POP HOR je uoči desetog jubilarnog koncerta “Bez dileme - antifašizam” 29. novembra prošle godine predstavio i prvi spot hora za numeru “Bilećanka” čiju režiju potpisuje mr Nikola Vukčević koji je do sada na Youtube-u zabilježio blizu 17 000 pregleda i sjajne komentare, kaže se u saopštenju organizatora.

   

   

  Izvor;antenam.net

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News