• Kenig podnio tužbu protiv Mornara
 • Kenig podnio tužbu protiv Mornara

  Kenig podnio tužbu protiv Mornara

  Mornar iz Bara se i zvanično rastao od Kadina Karingtona i Marina Mornara, čime je zvanično potvrđeno ono o čemu se šuškalo gotovo posljednjih mjesec dana.

  Karington i Mornar nisu bili u timu duže vrijeme, a klub ih se riješio tek kada su se dogovorili finansijski uslovi rastanka.

  Obojica su u Jadranskoj ligi odigrali po šest mečeva, a posljednji u šestom kolu protiv Cibone. Karington je imao prosjek od šest poena, dva skoka i jedne asistencije, dok je Marin skupio po dva poena i skoka.

  Mnogo jače od ova dva rastanka odjeknula je vijest da je dojučerašnji igrač Bronson Kenig podnio tužbu protiv Mornara u Sud za košarkašku arbitražu (BAT) i traži ispisnicu. Prema još nepotvrđenim informacijama, Mornar je prekršio plan isplate zarade. 

  Podsjetimo, Kenig je naprasno otišao iz kluba, uprkos tome što nije imao dozvolu za to. U međuvremenu Mornar je otpustio i Bobija Brauna. Sve to, opet, ne treba da čudi pošto je trener Mihailo Pavićević najavio rastanke s pojedinim igračima, ukoliko ne budu promijenili pristup igri...

   

   

   

  Izvor:antenam.net

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News