• Istraga o ubistvu Šarovića: Policija traga za Ivovićem i Šiljem
 • Istraga o ubistvu Šarovića: Policija traga za Ivovićem i Šiljem

  Istraga o ubistvu Šarovića: Policija traga za Ivovićem i Šiljem

  Policija traga za Nikolom Ninom Ivovićem iz Herceg Novog i bosanskim državljaninom Dušanom Šiljem zbog sumnje da su u četvrtak ubili Stefana Šarovića (31) u dvorištu vile "Akacija hil" u kojoj je živio. 
   
  Svi su operativno poznati istražiteljima zbog šverca droge, pa se motiv ubistva krije upravo u tim poslovima.

  Istražitelji su na osnovu brojnih tragova utvrdili da je nekoliko dana prije zločina došlo do sukoba između Šarovića sa Šiljem i Ivovićem.

  Policija ima saznanja o tom sukobu, kao i snimke koji potvrđuju da su osumnjičeni posljednji bili sa žrtvom.

  Inspektori su, prikupivši sva saznanja isključili mogućnost da se radi o sukobu kriminalnih klanova, jer se osumnjičeni ne dovode u vezu ni sa jednom grupom.

  Ivović je hapšen u Bijelom Polju i u Beogradu zbog droge i osuđivan je zbog tog krivičnog djela. Šilj je rođen u Bosni i Hercegovini, ali duže vrijeme živi u Herceg Novom.

  Iako su istražitelji sklopili mozaik i utvrdili da Ivović i Šilj stoje iza ubistva, ne isključuju mogućnost da je još neka osoba uključena u zločin, piše Pobjeda. 

  Tim tragom, ispituju da li su osumnjičeni po nečijem nalogu ubili Šarovića ili je ipak u pitanju dilerski dug.

  Inspektori su tragajući za osumnjičenima pretresli još neke bezbjednosno interesantne osobe za koje imaju saznanja da su bliski sa Ivovićem i Šiljem.

  Šarović je ubijen u četvrtak u 15.20 sati iz vatrenog oružja u naselju Počukac, u Đenovićima, u dvorištu vile "Akacija hil", gdje je i pronađeno njegovo tijelo.

  Prije likvidacije sjedio je sa dvije osobe u lokalu nedaleko od mjesta zločina.

  U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobjegao.

  Istražitelji su pronašli motor u šumi, koja se nalazi u blizini vile i očekuju da će izolovati DNK tragove osumnjičenih i tako materijalno potvrditi da iza zločina stoje Ivović i Šilj.

   

   

   

  Izvor: Pobjeda/Analitika

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News