• Francuska policija pronašla je sav ukradeni nakit iz zlatare luksuznog hotela Ric,da li su pljačkaši
 • Francuska policija pronašla je sav ukradeni nakit iz zlatare luksuznog hotela Ric,da li su pljačkaši

  Francuska policija pronašla je sav ukradeni nakit iz zlatare luksuznog hotela Ric,da li su pljačkaši "Pink Panteri"

  Francuska policija pronašla je sav ukradeni nakit iz zlatare luksuznog hotela Ric. Sada je fokus istrage na tome da li su pljačkaši članovi bande "Pink Panter".

  Policija je ranije objavila da su uhapšena tri od pet pljačkaša koji su sjekirama obili luksuznu zlataru, a prema najnovijim informacijama iz Pariza pronađen je cjelokupan ukradeni nakit vredan oko 4,5 miliona evra.

  Preostali ukradeni nakit pronađen je u torbi koju je ostavio jedan od pljačkaša, prenosi 24sata.hr.

  Podsjetimo, pet muškaraca naoružanih sjekirama i oružjem ušlo je u srijedu veče na sporedni ulaz u luksuzni hotel Ric Karlton u središtu Pariza. Došli su do zlatare, sjekirama razbili izloge i uzeli nakit.

  Francuski mediji pišu da cio scenario oljačke podsjeća na djelovanje ozloglašene bande "Pink Panter".

  "Sa sobom uvijek imamo štoperice jer 30-ak sekundi nakon razbijanja izloga morate pobjeći policiji. U takve pljačke ne idete ako nemate dogovorenu prodaju", opisao je ranije pljačke nakita, jedan od članova bande "Pink Panter".

  Naime, pljačka u Parizu odrađena je tako što su trojica s,ekirama razbijala izloge zlatare, a ispred hotela su ih čekala još dvojica. Torbe s ukradenim nakitom bacili su im kroz prozore. Jedan pljačkaš je pobjegao na motoru, ali mu je ispala, a drugi je pobjegao autom. Tri pljačkaša s opljačkanim nakitom na izlazu iz hotela zaustavila je policija. Onesposobili su ih elektrošokerom.

  Uhapšeni razbojnici su pritvoreni, a policiji su dvojica poznata od ranije po pljačkama zlatari. Zbog toga i istražuju jesu li pljačkaši povezani s bandom "Pink Panter".

   

  Izvor:antenam.net

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News