• Danas su povoljni uslovi za vožnju
 • Danas su povoljni uslovi za vožnju

  Danas su povoljni uslovi za vožnju

  U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza.

  Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog mogućih sitnijih odrona.

  Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

  Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

  Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

  Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

  Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

  Zbog radova na magistralnom putu Žabljak – Pljevlja, na dionici Tmajevci, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

   

   

  Izvor;Mina

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News