• AMS:Oprezno zbog mokrih puteva
 • AMS:Oprezno zbog mokrih puteva

  AMS:Oprezno zbog mokrih puteva

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i naveli da su na putevim pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

  Na magistralnom putu Trubjela - Vilusi, zbog radova na rekonstrukciji, saobraćaj će biti u prekidu od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

  Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

  Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

  Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

  Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

   

   

  Izvor:Mina

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News