The Frajle nepozvane došle na koncert za Olivera i preotele mikrofon mladom pjevaču

Radio Titograd

31.07.2022, 15:55h

< 1 min

Popularni ženski bend iz Novog Sada The Frajle navodno su nepozvane upale na obilježavanje četvrte godišnjice smrti Olivera Dragojevića te zapjevale jedan njegov hit, iako programom njihovo sudjelovanje nije bilo planirano.

Naime, kako pišu srbijanski mediji, članice grupe The Frajle u utorak nepozvane pojavile na trajektu i time izazvale “neugodnu situaciju koja je započela na trajektu, a završila na društvenim mrežama”.Blic navodi da su Nataša Mihajlović te Jelena i Nataša Buča u Velu Luku došle “bez ikakvog službenog poziva od strane općine”, a poziv im nije uputio ni Ante Gelo, muzički producent koncerta.

“Ja ih nisam zvao, pozvale su se same”, rekao je Gelo za srbijanske medije.

“Zanimljivo je da su se Frajle malo po malo, ali ipak nametljivo, dočepale mikrofona, uzele ga iz ruku jednog mladog pjevača koji je pjevao i snimku na kojoj pjevaju objavile na svojim društvenim mrežama”, navodi dalje Blic.Ispod videa ljudi su ih počeli prozivati u komentarima.

“Zna li iko jesu vratile mikrofon ili su i njega ukrale?”, “Ko vas je zvao?”, “Kakve mačke, oteše dečku mikrofon. Novosađanke su čudo”, neki su od komenatara.

“Svoj nepozvani dolazak na trajekt su prikazale kao da im je ukazana čast da sudjeluju u službenom programu u čast Oliveru i to su iskoristile da nastave svoj sukob s Bebom Balašević, koji se nedavno odvijao na društvenim mrežama. Prisutni gosti ostali su skamenjeni njihovim postupkom, a one su rekle da su to sve napravile u dogovoru s Petrom Dragojevićem, Oliverovim nećakom. Međutim, kasnije se ispostavilo da to nije istina”, rekao je za Blic neimenovani izvor koji je svemu svjedočio.

Članice popularne grupe još uvijek se nisu oglasile o ovim tvrdnjama.

Izvor:Klix.ba

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

16.08.2022. u 20:26h

Titogradske vijesti, top2

16.08.2022. u 19:43h

Magazin, top2

16.08.2022. u 19:08h

15.08.2022. u 12:40h

15.08.2022. u 12:40h

Skip to content