Severina odgovorila svešteniku, pomenula i snimak sa jahte: I tebi želim isto, može i sa osobom suprotnog pola

Radio Titograd

17.05.2024, 20:37h

< 1 min

Severina Vučković pridružila se inicijativi “My voice, my choice”, koja se zalaže da se svakoj ženi osigura pravo na dostupan i siguran abortus.

Popularna pjevačica našla se na meti brojnih kritika nakon što se pridružila inicijativi „My voice, my choice“ i javno zagovarala prava žena na siguran abortus.

Tomislav Lukač, tridesetogodišnji sveštenik iz Kaštela, na TikToku je komentarisao Severinu zbog njenih stavova o abortusu i borbi za prava žena.

Sveštenik, koji na TikToku komentariše brojne aktuelne teme, snimio je video u kojem govori kako je abortus „ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče.“

 

 

Severina je zatim podijelila stori na Instagramu nepoznate osobe koja je objavila video sveštenika uz komentar: „Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad je opet.“

Pjevačica je direktno odgovorila svešteniku.

„Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Krst ti je top“, napisala je Severina.

Izvor:

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

18:14h

Titogradske vijesti, top1

21.06.2024. u 12:50h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

21.06.2024. u 11:33h

Skip to content