Prošetale pistom Kim Kardashian, Nicole Kidman i Dua Lipa u ulozi modela iznenadile goste na modnoj reviji

Radio Titograd

06.07.2022, 22:38h

< 1 min

Kim Kardashian, Nicole Kidman i Dua Lipa iznenadile su prisutne na modnoj reviji brenda Balenciaga pojavivši se u ulozi manekenki te su predstavile komade iz nove modne kolekcije.

Danas u Parizu, Demna Gvasalia je predstavio svoju drugu couture kolekciju za Balenciagu i ne samo da je u prvom redu okupio mnogo poznatih ličnosti, već i šetale pisti.

Dok su gledaoci, uključujući Kris Jenner, Offseta, North West, Alexu Demie i Tracee Ellis Ross gledali, druge zvijezde poput Kim Kardashian, Nicole Kidman, Due Lipe, Belle Hadid i Naomi Campbell prošetale su pistom noseći najnoviju modnu kolekciju kuće.

Kardashian je nosila pripijene pantalone-čizme koje je mnogo puta nosila kao ambasadorica brenda, kao i drapiranu suknju i gornji dio u obliku korzeta s rukavicama.

Lipa je nosila smjelu žutu mini-haljinu na jedno rame, dok je Kidman predstavila verziju do članaka u reflektirajućoj srebrnoj nijansi.Campbell je jedva prošla kroz vrata salona u svojoj pozamašnoj haljini, a Hadid je nosila neobičnu zelenu kreaciju.

Revija je druga modna predstava kreativnog direktora Balenciage Demne Gvasalije od povratka u Haute Couture kalendar 2021. nakon 53-godišnje pauze brenda.

Ranije ove sedmice, kuća je objavila da će otvoriti trgovinu u Parizu, vraćajući tradiciju istoimenog dizajnera Cristobala Balenciage u brend.

Izvor: Klix

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

19.08.2022. u 22:29h

Titogradske vijesti, top2

19.08.2022. u 22:27h

Titogradske vijesti, top1

19.08.2022. u 21:42h

Skip to content