Princ Vilijam zgrožen zbog pojave Dajaninog duha u Kruni, ljut i na brata Harija

Radio Titograd

17.10.2023, 19:30h

< 1 min

Foto:instagram Screenshot

U šestoj i posljednjoj sezoni serije “Kruna”, princeza Dajana će se pojaviti kao duh koji će se ukazati svom bivšem mužu Čarlsu i kraljici Elizabeti II.

Pokojna princeza, koju igra Elizabet Debicki, emotivno se miri i oprašta sa utučenim Čarlsom, koga igra Dominik Vest, dok jeca nad njenim tijelom u bolničkoj mrtvačnici u Parizu, nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život.

Prema riječima jednog prijatelja bliskog kraljevskoj porodici, princ Vilijam je potpuno zgrožen, zaprepašćen i zgađen idejom pojave Dajaninog duha u seriji.

Bliski prijatelj kraljevske porodice ističe za Daily Mail da je za princa nevjerovatno bolno što se njegova majka iznova i iznova eksploatiše na ovako bezobrazan način.

 

Takođe, kako tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici, Vilijam je jako ljut na svog brata Harija što sarađuje sa Netfliksom za koji je ubijeđen da “nemilosrdno iskorišćava njegovu porodicu”.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su već nekoliko puta preko različitih projekata sarađivali sa ovim striming gigantom, a svakako najpoznatiji je dokumentarac “Megan i Hari”.

 

Šesta sezona “Krune” će se na Netfliksu emitovati iz dva dijela. Prvi će biti prikazan 16. novembra i fokusiraće se na odnos između Dajane i Dodija Fajeda (igra ga Kalid Abdala), prije saobraćajne nesreće u Parizu 1997. godine. Netfliks je ranije objavio da trenutak nesreće neće biti prikazan.

Drugi dio stiže 14. decembra, i pratiće princa Vilijama koji se vraća na Iton koledž poslije majčine smrti, zatim zlatni jubilej kraljice Elizabete II, brak između kralja Čarlsa III i Kamile, kao i rane faze Vilijamove veze sa Kejt Midlton.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

19:55h

Titogradske vijesti, top2

03.12.2023. u 18:31h

Titogradske vijesti, top1

03.12.2023. u 18:02h

Skip to content