Pamela Anderson: Pokušala sam da ubijem svoju dadilju

Radio Titograd

25.01.2023, 16:22h

< 1 min

Plejboj zvijezda i manekenka Pamela Anderson priznala je da je pokušala da ubije svoju nasilnu dadilju “olovkom od slatkiša” nakon što je bila “zlostavljana” sa samo osam godina.

Pamela, koja sada ima 55 godina, otkrila je u svom novom dokumentarcu njeno traumatično djetinjstvo i haotičan uspon do slave.

Ona opširno govori i takođe daje pristup svojim kućnim video zapisima i ličnim dnevnicima dok govori o svom životu, otkrivajući da je silovana sa osam godina.

Bio je to potresan trenutak u programu kada je Pamela detaljno opisala “tri ili četiri godine pakla” od svoje dadilje iz djetinjstva, za koju su njeni roditelji navodno mislili da je “sjajna”.

Pamela kaže da je izbjegla iskušenje nakon što je dadilja umrla u užasnoj saobraćajnoj nesreći, nešto za šta je mlada Pamela mislila da je izazvala nakon što joj je poželjela smrt.

“Imala sam dadilju i moji roditelji su mislili da je odlična bebisiterka jer je stalno donosila poklone. Ali ona me je maltretirala”, objasnila je ona.

“Bilo je to kao tri ili četiri godine zlostavljanja. Uvijek mi je govorila da ne kažem roditeljima. Pokušavala sam da zaštitim brata od nje”, rekla je Pamela u svojoj ispovijesti.

“Pokušala sam da je ubijem, htjela sam da je ubodem u srce olovkom od slatkiša, a onda sam joj rekla da želim da umre, a onda je umrla u saobraćajnoj nesreći sljedećeg dana”, šokirala je Andersonova.

Smrt njene dadilje nakon godina zlostavljanja Pamela je označila među „onim traumatičnim trenucima“ koje je morala da preživi tokom djetinjstva.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 23:33h

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 23:04h

Skip to content