Novo izdanje Festivala kulture Zabjelo 9. i 10. juna

Radio Titograd

10.03.2023, 18:04h

2 min

Prvo izdanje Festivala kulture Zabjelo ispisalo je prošlog ljeta muzičku istoriju Zabjela ali i cijele Podgorice. Na stadionu Fudbalskog kluba Zabjelo koji je u međuvremenu, u čast tragično preminulog najmlađeg kapitena FK Zabjelo, preimenovan u Stadion Nikole Šćepovića, nastupile su neke od najvećih regionalnih rokenrol zvijezda.

Pred skoro dvije i po hiljade ljudi nastupili su Partibrejkers, Darko Rundek i Ekipa, Zoster i Parampaščad koji su kreirali magiju o kojoj se i dalje priča. Pogledajte kratki film sa najboljim momentima prošlogodišnjeg Festivala kulture Zabjelo, kao uvertiru za novo i to dvodnevno izdanje koje će se održati 9. i 10. juna ove godine na istom mjestu!

Pored fantastične atmosfere kojom je odisao stadion te noći, Festival kulture Zabjelo krasi i humanitarni karakter. Naime, dio prihoda od ulaznica organizatori festivala donirali su Fondaciji „Bajkeri dobre volje“ kao i domaćinima festivala, Fudbalskom klubu Zabjelo. Sakupljena sredstva omogućila su Fudbalskom klubu Zabjelo da pokrije troškove poslovanja za cijelu takmičarsku godinu, ali i da dio novca uloži u dalji razvoj i pokretanje mlađih kategorija kluba, prvi put nakon skoro 10 godina.

Festival kulture Zabjelo će i ove godine obilježiti nastupi nekih od najtraženijih regionalnih imena alternativne scene, humanitarni karakter i promocija lokalnih rokenrol bendova, a prvi izvođači biće najavljeni sljedeće sedmice.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

21:14h

Sport, Titogradske vijesti, top1

31.03.2023. u 19:19h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 16:08h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 15:36h

Skip to content