Glumac godinama silovao ćerku: „Rekao je da svi očevi to rade, bila sam mala“

Radio Titograd

27.06.2022, 23:47h

3 min

Pola Kinski i Klaus Kinski Foto: EPA/WOLFGANG LANGENSTRASSEN

I ona je glumica, a i druga ćerka ga je optužila za zlostavljanje.

Najstarija ćerka glumc Klausa Kinskog, glumica Pola Kinski, ispričala je u jednom intervjuu da ju je otac silovao od njene pete godine, te da je to trajalo čak 14 godina.

„On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam pet ili šest godina“, rekla je ona za Stern.

Foto: Profimedia

Istakla je da je godinama trpela njegovo se*sexualno, fizičko i psihičko nasilje, naglašavajući da je ponašanje njenog oca “bilo zastrašujuće”. Rekla je da je dugo ćutala o svemu, plašeći se da joj niko neće verovati, a budući da je Klaus Kinski preminuo 1991. godine od srčanog udara, njene tvrdnje je sada nemoguće i dokazati.

“Kao dete sam uvek držala jezik za zubima jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje”, nastavila je priču glumica.

Kako je kazala, njoj je otac govorio kako je njegovo ponašanje normalno i da svi očevi to rade sa ćerkama.

Foto: Profimedia

“Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada”, napisala je ona u svojoj knjizi i naglasila da je stalno bila rastrzana između toga da li da mu udovolji ili da ga odbije.

“Napisala sam knjigu jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdiži iz godine u godinu, morala sam da reagujem”, rekla je Pola za pomenuti medij.

Rekla je i da nikada nije mogla da gleda filmove svog oca u kojima je obično glumio tirane, kriminalce i odmetnike.

“Kada bih videla deo tih filmova, pomislila sam kako je on takav i privatno. I kako god, ja sam sve te stvari iskusila i to je istina”, priča ona dalje.

Foto: Profimedia

Polina polusestra je glumica i model Nastasja Kinski, a iako nikada nisu bile previše bliske, Nastasja je rekla kako je ponosna na Polu što je imala hrabrosti sve da ispriča.

Kako je naglasila, i ona je od oca doživela zlostavljanje, mada je nikada nije silovao. Rekla je kako je jednom prilikom i to pokušao, ali je uspela da pobegne.

Pola je kasnije ispričala kako je sa ocem svaki kontakt prekinula kada je imala 19 godina, te da nije osetila ništa kada je čula da je umro.

Foto: EPA/WOLFGANG KUMM

“Kada je umro, majka, poznata pevačica mi je javila telefonski i ja nisam osetila ništa. Ni tugu ni mržnju”, rekla je ona i istakla da želi da inspiriše druge žrtve da podele svoje priče.

Njen intervju je prilično odjeknulo, te su na zvezdi Klausa Kinskog u Holivudu ljudi ostavljali dečje igračke u znak protesta protiv zlostavljanja dece.

Izvor: Nova.rs

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2,

00:09h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 23:19h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 23:16h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 22:48h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 22:40h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 22:34h

Skip to content