Emina Jahović otvorila dušu: “Odustajem od svega, dosta mi je toksičnih veza”

Radio Titograd

22.06.2022, 23:18h

2 min

– Sazrela sam, naučila sam mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za nevjerovatan projekat koji zahtjeva pažnju i kreativnost- rekla je Emina

Pjevačica Emina Jahović u poslednje vrijeme se više posvetila privatnom nego poslovnom životu, pa kako kaže, ovog ljeta je odlučila da “odustane od svega”.

Naime, pjevačica kaže da je odlučila da napravi rezove u životu, da ne ulazi u toksične veze, da izbriše nepotrebne ljude iz okruženja i da samim tim smanji glavobolju.

– Imala sam sreće što sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma… Zimsko vrijeme ‘22. Pjesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vrijeme... Nije bilo lako, ali mi je bilo dragocjeno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u riječi i još bolji zvuk.

– Sazrela sam, naučila sam mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za nevjerovatan projekat koji zahtjeva pažnju i kreativnost- rekla je Emina, prenosi Blic.

Ona se dotakla i toga što je u poslednje vreme fanovi pitaju kada će album, ali i koncert u Areni.

– Vjerujte mi, spremam se za to… Mentalno i fizički da mogu da pružim samo najbolje, ažurirano energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku je potrebno vreme da pruži ono najbolje, a ja nisam, niti ću ikada biti neko ko će da radi bilo šta samo da bih bila u centru pažnje. To mi se nikada i nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način… Ne zanima me ništa drugo – rekla je ona i dodala da posle svega shvatila je da ceni život:

– Sada samo slavimo život i osećam zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv… Volim vas sve..

S Mustafom na sudu

Emina je posle raskošne svadbe bivšeg supruga Mustafe Sandala, rekla da je očigledno slagao da je imao finansijske probleme.

– Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega – rekla je tada Emina.

Emina i Mustafa su na sudu zbog alimentacije, ali bitku vode i oko kuće i muzičkog studija! Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu, vredne 16 miliona evra, i studija koji su kupili za četiri miliona evra. Njihova kuća je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad.

(Telegraf.rs)

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

06.07.2022. u 22:00h

Titogradske vijesti, top1

06.07.2022. u 21:51h

19.06.2022. u 18:54h

19.06.2022. u 18:54h

Skip to content