Bajaga se izvinio Lajbahu zbog priče sa Ramštajnom: „Oni su veliki bend i gotivim ih“

Radio Titograd

31.05.2024, 16:18h

2 min

Nakon što su se članovi benda Lajbah oglasili i poručili Bajagi da ne govori istinu kada je u pitanju njihov odnos sa grupom Ramštajn i mjesto gdje je taj bend svirao u Sloveniji, popularni beogradski muzičar kaže za Nova.rs da se izvinjava ljubljanskom bendu ako je pogriješio.

Momčilo Bajagić Bajaga je u podkastu Agelast Galeba Nikačevića prije nekoliko dana ispričao da je svojevremeno svirao sa Ramštajnom na jednom festivalu u Sloveniji, a potom ispričao i „anegdotu“, kako je tada Ramštajn tražio da se upozna sa svojim idolima, grupom Lajbah, ali oni to, navodno, nisu željeli, što je kasnije rezultiralo da ih Ramštajn odbije kao pregrupu na turneji.

Lajbah je tim povodom saopštio „da to nije istina“.

„Priča, koju sada širi Bajaga, spada više u folklor klasičnog srpskog humora i dementnog ribarskog pretjerivanja“, poručili su članovi benda.

Momčilo Bajagić Bajaga za Nova.rs kaže da se izvinjava Lajbahu ako je to što je rekao neistina.

„Ja njih gotivim, i to je bila priča koju sam tada čuo od organizatora. Pričao sam u podkastu gdje je razgovor malo opušteniji, i nije mi bila namjera da ih uvrijedim. Cio smisao je bio da pričamo neobične stvari“, kaže Bajaga i dodaje da je vjerovatno pogrešio i kada je ime mjesta u Sloveniji u pitanju, jer je to bilo davno. A to su mu članovi Lajbaha takođe zamjerili.

„To je bilo prije više od 20 godina, i ako sam pogriješio, izvinjavam se. To je bilo malo mjesto pored Ajdovščine i sjećam se da su momci iz Ramštajna svirali, ali su se tada drugačije zvali, nisam baš siguran“, kaže Bajaga.

Lajbah, naime tvrdi u svom saopštenju da je Ramštajn svirao samo dva puta u Sloveniji, u februara 2005. (Hala Tivoli) i aprila 2013. (Arena Stožice). Dok je Bajaga u podcastu rekao da su svirali u mjestu Murska Subota, na granici Austrije i Italije.

Izvor: Nova.rs

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

25.06.2024. u 18:50h

Titogradske vijesti, top1

25.06.2024. u 14:01h

Skip to content