Atheist Rap i Let 3 na četvrtom izdanju Rockstrikcije

Radio Titograd

21.08.2023, 14:37h

2 min

Još jedno uzbudljivo izdanje muzičkog spektakla Rockstrikcija donosi nezaboravno iskustvo ljubiteljima rokenrola u Crnoj Gori. Na četvrtom izdanju Rockstrikcije koje će se održati 9. septembra na platou iza zgrade Crnogorske kinoteke i Muzičkog centra, nezaboravan rokenrol doživljaj za sve posjetioce prirediće kultni hrvatski rok sastav Let 3 i novosadska punk-rock grupa Atheist Rap. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 10€ se mogu kupiti online putem linka, kao i na prodajnim mjestima – Itaka Library Bar, Texas Pub i Texas Ranch Pub.

 

Riječki sastav LET 3, poznat po svojim provokativnim nastupima i energičnom zvuku, vraća se na scenu u Podgoricu kako bi razmrdao publiku svojim nezaboravnim hitovima. Ovaj bend, čija karijera traje više od tri decenije, spaja inovativnost i autentičnost, ostavljajući neizbrisiv utisak na svakog ko ih sluša uživo.

 

Atheist Rap, sa svojim zaraznim zvukom i tekstovima koji provociraju razmišljanje, donosi jedinstvenu kombinaciju punka, rocka i društvene kritike na scenu Rockstrikcije. Osnovani su davne 1989. godine u Novom Sadu, a punu afirmaciju su doživjeli već debi albumom “Maori i Crni Gonzales”(1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima u cijelom regionu a pjesma “Wartburg limuzina” ih “dovozi” na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.

 

Rockstrikcija je već dobro poznato ime među ljubiteljima rokenrola u Crnoj Gori. Ovaj serijal događaja već je ugostio sjajne izvođače: Nikolu Vranjkovića, Bjesove, Šizu, kao i talentovane predstavnike crnogorske alternativne scene: Autogeni trening, Vrpcu, Alternaivu i Punkreas. Na četvrtom izdanju Rockstrikcija ponovo dovodi dva renomirana regionalna benda i obećava nezaboravno veče ispunjeno muzikom, energijom i zajedništvom.

 

Događaj podržavaju Tuborg, Glavni grad Podgorica, Sekreterijat za kulturu i sport, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, CKB banka, Crnogorska kinoteka, hotel CUE, Jameson, Aqua Bianca i Restorex.

 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 10€ se mogu kupiti online putem linka – (https://fixr.co/event/rockstrikcija-iv-tickets-903862958) kao i na prodajnim mjestima – Itaka Library Bar, Texas Pub i Texas Ranch Pub. Na dan događaja ulaznice će biti moguće kupiti na ulazu na događaj, po cijeni od 12€. VIP ulaznice po cijeni od 20€ se mogu kupiti online, dok će ograničen broj ulaznica biti u prodaji i na ulazu na događaj. Zvanična banka Rockstrikcije je CKB, te će svi posjetioci koji kupe svoje ulaznice na ulazu na događaj CKB Visa karticom dobiti cash back u iznosu od 20%.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:42h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 14:06h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 12:44h

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized

22.09.2023. u 11:45h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 11:40h

Skip to content