3. juna u Podgorici -Frizer Francesco Arancio? Ne, revolucionarni umjetnik koji se zabavlja igrajući se s kosom

Radio Titograd

26.05.2024, 14:15h

2 min

Nakon više od deset godina od otvaranja svog prvog salona i brojnih iskustava u bliskoj saradnji sa ALFAPARF MILANO, koje su ga dovele do toga da postane međunarodno poznat stilista, 2019. godine nastaje Francesco Arancio Academy by ALFAPARF MILANO.

Njegove kolekcije postižu uspjeh i više puta su objavljivane u raznim stručnim časopisima.

Njegov stil, koji je sada prepoznatljiv, snažno je pod uticajem njegovih korijena, ali svakako i brojnih iskustava u inostranstvu koja su ga obogatila i dovela do saradnje sa velikim modnim stilistima.

Briga o klijentima u svim aspektima, emotivnim i tehničkim: to je misija Francesco Arancio Academy.

Cilj svih obrazovnih kurseva je da se stečeno znanje može primijeniti u svakodnevnom životu u salonu. Učesnici će doživjeti putovanje u svijet ljepote vezane za kosu, njen beskonačni način da bude različita i sposobna da utiče na modu.

3. juna od 14h do 15.30h, Francesco Arancio stiže u Crnu Goru na otvaranje Mega Store Alfa Ton Lekić u Podgorici. Pridružite nam se na ovom uzbudljivom događaju gdje će Francesco Arancio napraviti spektakularan šou i demonstrirati svoje revolucionarne tehnike u svijetu frizura. Ne propustite priliku da uživate u performansu jednog od najpoznatijih stilista na međunarodnoj sceni.

Vidimo se!

Izvor: francescoarancio.it/zenskiportal.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

25.06.2024. u 18:50h

Titogradske vijesti, top1

25.06.2024. u 14:01h

Skip to content