Cikotić: Vučić u Srbiji ima Dačića, a DF ovdje Abazovića

Radio Titograd

13.08.2021, 11:57h

2 min

Dritan Abazović je još u aprilu obećao crnogorskoj javnosti vezano za Temeljni ugovor da će „čim on bude upoznat sa njim biće i javnost“. Kako je prije dva dana rekao da je vidio ugovor postavljamo pitanje zašto ga krije, zašto ga ne pokaže javnosti i time ispuni sopstveno obećanje. Zar su, potpredsjedniče Vlade, preče obaveze prema crkvi druge države nego prema sopstvenim gradjanima?, pita portparolka Socijaldemokratske partije Amina Cikotić.

– Čim je DF zaprijetio, Abazović će izgleda revidirati i stav oko popisa, kao što je i onaj oko objavljivanja temeljnog ugovora – kazala je Cikotić.

DF je digao glas i Zakon o popisu se brozopotezno usvaja na Vladi u avgustu,a URA nam priča priče za malu djecu da zakon o popisu valjda nema nikakve veze sa popisom. Za rubriku vjerovali ili ne, dodaje ona.

Prema njenim riječima, izgleda da Vučić u Srbiji ima Dačića a DF ovdje Dritana. Služe da glume malo ljevice i ekologije i tako šminkaju nacionalističku politiku. Dačić i Dritan imaju još jednu zajedničku stvar-Dačić aferu Kofer a Dritan aferu 21 milion. Obje su završile tako što nikad se nije utvrdilo gdje su završile pare.

Kako kolege iz URA, kad god demaskiramo njihovo služenje DF-u, SPC i interesima srpskog sveta, u šarlatanskom maniru političkih pubertetlija potegnu nekakvu priču o kriminalu, evo po ko zna koji put ih pozivamo – imate sad policiju,organe gonjenja i vlast pa ako imate nešto za bilo koga iz SDP-a slobodno dođite, čekamo vas, kaže portparolka SDP-a.

– Gdin Konjević je bio ministar u Vladi CG i po riječima recimo direktora policije kojeg je URA predložila, bio jedan od najboljih ministara. Bila je i URA u Đukanovićevoj Vladi,pa su po njihovim aršinima i kriterijumima možda i sami sebi kriminalno sumnjivi, ko zna – navodi Cikotić.

I na kraju, to što se URA diči time da joj je čast što nije na istoj strani sa SDP-om, to možda baš najbolje govori o njima. Mi nećemo ničim uznemiravati njihov osjećaj časti da budu na istoj strani sa negatorima ove države, ljubiteljima ratnih zločinaca i kleronacionalistima kojih se grozi čitav civilizovani svijet. Samo ćemo reći – čega se pametan stidi, time se ponosi zna se već ko, zaključila je  portparolka Socijaldemokratske partije.

 

Autor:radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

29.01.2023. u 23:42h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 23:04h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 21:45h

Skip to content