Zogović: Krivokapić proziva, a Zakon o popisu nije stavio ni u proceduru

Radio Titograd

11.08.2021, 19:09h

< 1 min

Poslanik Demokratskog fronta Milun Zogović kaže da je premijer Zdravko Krivokapić makar stavio u proceduru Zakon o popisu koji pominje, ova priča bi mu imala nekog smisla i minimum elementarne logike, a kako nije radi se samo o političkim i intelektualnim manevrima koje ispaljuje svaki put kada god mu se razotkriju stvarne namjere.

On je, na svom fejsbuk profilu, podsjetio da je DF na desetine puta u Skupštini tražio da bude popis u predvidjenim rokovima i da se Vlada jasno odredi, međutim, kako ističe, niko ih nije htio udostoji ni odgovora.

-Kakav dječiji falsifikat! Na desetine puta smo u Parlamentu tražili da bude popis u predvidjenim rokovima i da se Vlada jasno odredi. Niko nije htio da nas udostoji ni odgovora. Da je Premijer Krivokapić makar stavio u proceduru Zakon koji pominje, pa da mu ova priča ima nekog smisla i minimum elementarne logike, ovako, do duše, kao po običaju radi se o političkim i intelektualnim manevarcima koje Premijer svako malo ispaljuje, kad god mu se razotkriju stvarne namjere. Ko može više u ovo da vjeruje nije mi jasno?- napisao je Zogović na FB.

 

Izvor:Dan

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

29.01.2023. u 23:42h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 23:04h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 21:45h

Skip to content