VIDEO: U inat Trampu, kupio gradić i preimenovao ga u “Gej Hel”

Radio Titograd

19.06.2019, 00:00h

< 1 min

  Kalifornijski komičar i reper pod pseudonimom “Lil Phag” objavio je na Tviteru fotografiju ispred znaka na ulazu u grad na kojem piše “Dobrodošli u Gej Hel, histerični grad u Mičigenu”.
 
Od danas sam vlasnik Hela u Mičigenu, kupio sam cijeli grad“, tvitnuo je s profila koji ima 600.000 pratilaca. “Moj prvi potez kao vlasnika bila je promjena imena grada u Gej Hel, Mičigen. Jedine zastave koje se smiju vijoriti su zastave LGBTQ zajednice”, dodao je on.
 
Biela kuća nije dopustila američkim ambasadama da okače zastave duginih boja, što je podstaklo neka diplomatska predstavništva i državne guvernere da objave fotografije kancelarija ukrašene zastavama duginih boja. 
 
Portparolka državnog sekretara Majka Pompea, koji se protivi istopolnim brakovima, potvrdila je zabranu prošle nedjelje.
 
Stav države je da se s jarbola mogu vijoriti samo američke zastave“, rekla je Morgan Ortagus na konferenciji za novinare.
 
Kompanija za prodaju nekretnina Re/Max oglasila je prodaju Hela za 900.000 dolara.
 
Danijel je na jedan dan u 2017. postao gradonačelnik Hela i u jednom od turističkih pamfleta objavio da je zabranjen ulazak heteroseksualcima.
 
Želimo da zabranimo dolazak u naš grad heteroseksualnim prijetnjama protiv kojih se borimo“, napisao je tada na Tviteru komičar i Jutjuber. “Heteroseksualci koji dolaze u naš grad se razmnožavaju, imaju više heteroseksualne djece koja mogu da preuzmu naša zakonita gej radna mjesta … Hvala vam na saradnji u ovim teškim vremenima, zajedno ćemo opet učiniti Hel velikim“, napisao je Danijel.
 
 
 
 
 
 
 

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:22h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

08.02.2023. u 15:18h

Titogradske vijesti, top1

08.02.2023. u 14:10h

Titogradske vijesti, top2

08.02.2023. u 13:44h

Skip to content