Veljović: Imam pravo da iznosim stavove, u tome me niko neće spriječiti

Radio Titograd

16.08.2021, 13:06h

< 1 min

Savjetnik predsjednika Crne Gore i bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović dao je izjavu u Tužilaštvu povodom svog teksta “Vidimo se na Cetinju”.

Veljović je novinarima kazao da je tužiocu rekao da tekst nema nikakve veze za DPS-om ili bilo kojim drugim političkim subjektom.

“Radi se lično o mom stavu na koji imam pravo kao i svaki građanin. Saopštio sam činjenice koje svako može da tumači kako hoće. Vrlo jasno ću da saopštavam svoje stavove. Vjerujem da je bilo mnogo drugih prilika kada je trebalo pozvati i premijera kada je trebalo da daju izjave. Kada su po gradovima Crne Gore orgijali i narušavali bezbjednost građana.

Premijer ne poštuje institucije države ne odazivajući se na pozive, ignorišući Tužilaštvo da da izjave, licemjerno je da on poziva nekog kada on to ne čini u državi u kojoj je premijer”, naveo je Veljović.

Veljović je kazao da će nastaviti da slobodno iznosi svoje stavove.

“U tome me niko neće spriječiti, tako da mislim da je ova farsa, nešto što ne doprinosi normalnom toku političkih prilika u Crnoj Gori. Moj poziv prema pripadnicima službe doživljavam dobronamjerno odgovorno i profesionalno. Svi moji stavovi su stavovi slobodnog građanina.

Oni koji doživljavaju kao huškanje ostavljam njima da tumače, varaju se ako misle da nas mogu prepadniti izjavama u odnosu na činjenicu da oni sami bježe od odgovornosti.

Ja sam neko ko poštuje institucije i uvijek ću se odazvati na svaki poziv”, rekao je Veljović.

 

Izvor.antenam,net

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

03.02.2023. u 20:29h

Titogradske vijesti, top2

03.02.2023. u 20:23h

Titogradske vijesti, top1

03.02.2023. u 19:50h

Titogradske vijesti, top1

03.02.2023. u 19:01h

Skip to content