STUDENTI I PORODICE SU OVDJE VIP

Radio Titograd

06.11.2017, 00:00h

2 min

Pod sloganom Pizza za desetku, Njami picerija i dostava zeli da otpocne promociju serije akcija za studente a u koje ce, pored licnog angazmana zele da ukljuce i druge subjekte iz razlicitih oblasti. 
Pizza za desetku je akcija kojom ce Njami nagraditi besplatnom picom porodicne velicine svaku desetku upisanu tog dana u indeks. Student koji dodje sa drustvom i pokaze indeks sa upisanom desetkom dobija na poklon picu porodicne velicine. Njami sprema program VIP kartica za studente sa posebnim popustima na proizvode koji se sluze kod njih i u koju ce akciju pokusati da ukljuce druge – knjizare sa popustima na knjige, popuste na karte za kulturne i sportske dogadjaje i sl.

Porodicna je termin koji odredjuje najvecu velicinu, bilo koje vrste pice i ustanovljavamo je sa posebnim postovanjem za druzenja sa najblizima. Vjerujemo da ce druzenja sa porodicom i dragim ljudima ukljucivati PORODICNU picu – uz tv prilikom utakmica i serija, na izletima, na poslovnim pauzama i slicno. Zelimo da se ljudi druze i okupljaju a mi na nas nacim ukazujemo da postujemo stare vrijednosti. Zato ke Njami koncept brze hrane bez kompromisa sa kvalitetom, pa je sef kuhinje Dragan Pejovic sa svojim timom nekoliko nedelja stvarao recepte i odabirao najkvalitetnije namirnice, vodeci se idejom da uobicajenu ponudu ucini drugacijom i posebnom. Osmislio je odredjene nadjeve i poseban home-made sirni namaz za punjene krajeve nasih pica. Ovakav odnos prema kvalitetu nije uticao na cijene koje su izuzetno povoljne jer smo u cjenovnoj politici uvijek imali u glavi studente za koje spremamo veliki broj pogodnosti i akcija. Za najmladje ali i za sve ljubitelje poslastica, spremili smo najukusnije palacinke koje mozete probati u city kvartu a mozete ih probati u klasicnom ili tamnom tijestu – kazala je Jelena Banovic, vlasnica.

Ponuda hrane podijeljena je u 4 osnovne kategorije – pizze, tortilje, slatke i slane palacinke i sendvice. Cijene kafe i pića su izuzetno povoljne a promotivna akcija za otvaranje ukljucila je distribuciju oko 20 hiljada kupona za popust koji se nalaze na nasim flajer menijima podijeljenim po gradu. Svako ko sa kuponom dodje u Njami, ostvaruje popust na ukupnu porudzbinu prilikom te posjete. 
Bilo koja porodicna pica podrazumijeva gratis litru koka kole uz dostavu. Za ljubitelje sporta i druzenja, imamo navijacku picu posebnih sastojaka. Onaj ko poruci porodicnu velicinu navijacke pice za ligu sampiona i tv prenose cg reprezentacije dobija 2 piva gratis.

Njami je posvecen vrijednostima i dobroj hrani.

Provjerite u studentskoj ulici ili na broj 068 222 226
 

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

02.02.2023. u 23:01h

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 20:41h

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 20:09h

Skip to content