Opra Vinfri razmišlja da se kandiduje za predsJednika SAD?

Radio Titograd

08.01.2018, 00:00h

< 1 min

Američka televizijska voditeljka Opra Vinfri „aktivno razmišlja“ da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD 2020. godine, prenosi Si-En-En pozivajući se na njena dva „bliska prijatelja“.

Si-En-En je razgovarao sa prijateljima voditeljke, koji su tražili da ostanu anonimni kako bi mogli da „otvoreno govore“, nakon što je sinoć održala, kako se navodi, „izuzetan govor“ na dodeli Zlatnog globusa, koji je izazvao spekulacije o njenoj kandidaturi za predsednika.

Opra Vinfri na sinoćnjoj dodeli Zlatnih globusa

Opra Vinfri na sinoćnjoj dodeli Zlatnih globusa

Prema njihovim riječima, Opru Vinfri pojedini prijatelji privatno nagovaraju uđe u trku za predsjednika.Jedan od izvora Si-En-Ena rekao je da ti razgovori traju već nekoliko mjeseci. On je dodao da Vinfri još nije odlučila da li će to i učiniti.Predstavnik voditeljke za sada nije odgovorio na zahtjev Si-En-Ena za komentar.

Voditeljka je održala govor prilikom primanja nagrade „Sesil B. Demil“ na dodjeli Zlatnog globusa, poslije čega su se pojavile spekulacije da bi ona trebalo da se kandiduje za predsjednika.

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela Zlatnog globusa, na kojoj je glavne nagrade „pokupila“ crna komedija Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju, i to za najbolji film, scenario, žensku ulogu u drami i sporednu mušku ulogu. 

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 23:33h

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 23:04h

Skip to content