Ne odustaju od Vuksanović: SDP neće podržati Bojanićevu kandidaturu, ni glasa od UCG i DEMOS-a

Radio Titograd

10.03.2018, 00:00h

< 1 min

Ne odustaju od Vuksanović: SDP neće podržati Bojanićevu kandidaturu, ni glasa od UCG i DEMOS-a

Nakon što je juče kandidaturu Mladena Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima podržalo više opozicionih stranaka, poslat je poziv, konkretno iz Demokratskog fronta, ostalim strankama da povuku svoje kandidate kako bi Bojanić bio jedinstveni kandidat crnogorske opozicije.

Nakon podrške GP URA, DF-a i za sada nezvanične podrške Demokrata, ali i najavljene podrške SNP-a, ostalo je da se vidi kako će reagovati UCG, čiji je predsjednički kandidat Goran Danilović, i član takozvanog ''građanskog dijela opozicije'' – SDP, koji je predstavio Draginju Vuksanović kao svoj izbor. 

Prema saznanjima Antene M, SDP nema namjeru da odustaje od svog kandidata, kampanja se planira uveliko i, makar što se njih tiče, što se pregovaralo – pregovaralo, više mjesta za razgovore nema. 

Pokušali smo da dobijemo informaciju iz Ujedinjene Crne Gore i DEMOS-a u vezi sa kandidaturom Bojanića.

Kako saznajemo nezvanično iz DEMOS-a, u narednih nekoliko dana zasijedaće stranački organi i tada će i saopštiti stav u vezi sa predsjedničkim kanidatom.

Međutim, iz UCG nema ni zvanične, niti nezvanične informacije, ni komentara.

Podsjetimo, da je ranije kandidat UCG Goran Danilović saopštio da nema namjeru da od kanidature odustaje zbog, kako je kazao, slabijeg od sebe. 

 

Izvor:antenam.net

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:59h

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:16h

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:02h

Skip to content