Milatović: Andrija Mandić se zahvaljuje Srbima sa bilbordima koje niko nije vidio

Radio Titograd

14.08.2021, 19:37h

2 min

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić objavio je prije tri dana na Tviteru zahvalnicu gostima iz Srbije jer je turistička sezona uspela i u to ime su postavili bilborde u Crnoj Gori u znak zahvalnosti, ali ministar ekonomskog razvoja u Crnoj Gori Jakov Milatović kaže da te bilborde još uvijek niko nije vidio.

Milatović je za portal Nova.rs kazao da je na djelu PR Demokratskog fronta.

– Nisam vidio bilborde i smatram da je Mandić postavio ove objave kao neku vrstu PR-a svoje politike. Činjenica je da nama sezona cvjeta, a za to je zaslužna Vlada Crne Gore, ali sad svako hoće dio zasluga- tvrdi Milatović.

Podvukao je da je Vladi Srbija najvažnije tržište i to nije nikakva tajna.

– Prošle godine desila se katastrofa, koju je dozvolila bivša vlada. Kada smo donosili odluku o otvaranju granica, mislili smo prije svega na Srbiju i na zemlje regiona- dodao je on.

On ističe da su Mandićeve izjave prirodne, i da je u pitanju legitimna PR kampanja.

image

Mandić

Foto: Lazar Ružić

– Pridružio bih se ovim zahvalnicama jer je zaista najviše turista iz Srbije. Prva važna činjenica je da imamo turističku sezonu koja je na nivou one iz 2019. godine, i da je sada najsnažnija na mediteranu. Ostvarujemo neverovatne rezultate u godini koja je krizna. Do toga je došlo zahvaljujući dobrim potezima i odlukama Vlade, koje su donošene od početka godine, po pitanju odnosa prema turistima, turističkoj privredi i regionu. Ova godina je dokaz jedne izuzetno uspješne ekonomske saradnje između Crne Gore i Srbije, koja je potpuno prirodna i na njoj treba da se radi i dalje. Drago mi je da su turisti iz Srbije ove godine izabrali Crnu Goru, što je rezultat i kulturoloških i istorijskih sličnosti među nama. Ipak se ispostavilo da turisti iz Srbije, u trenucima neizvjesnosti i u kriznim situacijama, putuju u mjesta koja najbolje poznaju- poručio je Mialtović.

Podsjetimo, Mandić je na društvenim mrežama objavio fotografije bilborda, navodeći da je zahvaljujući Srbima iz Republike Srpske,ali i Srbije turistička sezona u Crnoj Gori spašena.

– Plaže su pune sa stotinama hiljada Srba. Upravo je DF učinio ove ključne korake ka uspjehu sezone. Zbog toga smo im iskazali poštovanje i javnu zahvalnost na putevima koji vode ka našem primorju-napisao je Mandić.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Sport, top2

29.01.2023. u 13:19h

Magazin, top2

29.01.2023. u 12:52h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 12:45h

Skip to content