Medojević: U CG su bitnija prava pedofila, a Rusija se predstavlja kao zlotvor

Radio Titograd

14.08.2021, 16:10h

< 1 min

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević tvrdi da su u Crnoj Gori najvažnija LGBT prava, prava pedofila, narkobosova i švercera.

– Rusija nam je najveći neprijatelj i zlotvor, Srbija je opet neposlušna i treba da je zajedno naučimo pameti. I šta će vam ta SPC. Bolje da imate jednu primorsku crkvu, da nam pokrije ovaj dio obale Jadrana, a SPC neka ostane ovim brđanima tamo gore- kaže Medojević.

On je građanima Crne Gore poručio da ne nasijedaju na provokacije UDBE i na jezik mržnje Sorošoida.

– To nijesu pravi Crnogorci. Ne brane Crnu Goru i Crnogorce već svoje pare i privilegije- dodao je Medojević.

Medojević naglašava da je crnogorsko-srpsko pomirenje preduslov za održivost i stabilnost zemlje.

– Demokratizacija i ekonomski oporavak zemlje i građana je nemoguć u atmosferi stalnih svađa, međusobne mržnje i tenzija. Sva prava svima, crkva odvojena od države i uređena kanonima. Odnose države i Crkve regulisati Ustavom, zakonom i temeljnim Ugovorima, poštujući odvojenost crkve od države i autonomnost i samostalnost crkvi i vjerskih zajednica, u skladu sa standardima savremene evropske civilizacije. Samo UDBI odgovaraju međuetničke svađe i sukobi. Oni ih i osmišljavaju i podstiču, da se ne bi otvarala pitanja o rasformiranju te monstruozne sekte, otvaranju dosijea i objavljivanja imena špijuna. Tako je razbijena i SFRJ, da bi se spriječila demokratska tranzicija i rasformiranje sistema kontrole političkih procesa, institucija i ekonomije. Crna Gora se brani ljubavlju, pomirenjem, demokratijom, slobodom, pravnom državom, poštenim radom i reformama. Jezik mržnje kojim Milo Đukanović zasipa svoje ekstremiste neminovno vodi u nasilje. Meni i dalje oci zasuze kad čujem zvuk gusala. Kad se popenjem na Lovćen i kad čujem stare crnogorske pjesme. Valjda starim. Samo jako- poručio je on.

 

Izvor:Dan

Podijeli na:

Sport, top2

29.01.2023. u 13:19h

Magazin, top2

29.01.2023. u 12:52h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 12:45h

Skip to content