DPS tuži Krivokapića

Radio Titograd

13.08.2021, 17:41h

< 1 min

Povodom današnje izjave predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića da Demokratska partija socijalista na bilo koji način podstiče dešavanja koja se odnose na četvrti septembar, ili kako je on to svojim živopisnim vokabularom ustvrdio da cetinjski DPS “komite vampiri”, obavještavamo ga da će svoja saznanja o umiješanosti naše partije u podgrijavanje bilo kakvih potencijalnih tenzije u tom gradu, moći da predoči pravosudnim organima – saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

Kažu da će Demokratska partija socijalista podnijeti nadležnima prijavu protiv Krivokapića, tako da i sami radoznalo iščekujemo da saznamo ko su predstavnici naše stranke koji stoje iza takvih aktivnosti.

– Takođe, skrećemo pažnju Krivokapiću da ne iznosi neistine, jer je Cetinjski manastir vlasništvo Prijestonice Cetinje u obimu prava 1/1, a ne Mitropolije crnogorsko-primorske niti bilo koje druge organizacije. Uz to, korisnik je “Manastir Sveti Petar” a ne bilo ko od subjekata koje pominje Krivokapić. Kao predsjednik Vlade, on je dodatno dužan da poštuje činjenice koje pripadaju imovinsko-pravnoj materiji, a koje upravo proističu iz registara organa Vlade kojom rukovodi. Ovim putem još jednom opominjemo Krivokapića da konačno prestane da iznosi neistine i manipulacije jer time nastavlja da podstiče tenzije – ne samo na Cetinju, već i u čitavoj državi – zaključuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Izvor:Dan

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:59h

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:16h

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:02h

Skip to content