DPS: Danilović da Cetinje ne brani od nas

Radio Titograd

12.08.2021, 18:08h

< 1 min

Cetinjski odbor DPS-a poručio je predsjedniku Ujedinjene Crne Gore Goranu Daniloviću da ne brani Cetinje od bilo koga, a naročito ne od njih.

-Politička hrabrost Gorana Danilovića možda se najbolje ogleda u sljedećem. Iz Demokratske partije socijalista prešao je u Narodnu stranku, koju je razbio, a iz nje u Srpsku narodnu stranku, a onda postao dio Demokratskoga fronta, iz kojeg je vremenom otišao u DEMOS, a odakle je opet otišao, pa je sada usamljeni predstavnik partije za koju slabo ko više zna i kako se zove- piše u saopštenju DPS Cetinje.

Ističu da su u periodu naviše nezaposlenosti i poskupljenja, “Danilović i njegovi saborci jedino su zainteresovani za crkvena i nacionalistička pitanja.”

-Daniloviću, nemojte Vi braniti Cetinje od bilo koga, a naročito ne od nas. Vi, koji se u tom gradu ni pojaviti ne smijete. Vi, koji nikad nijeste izašli na izbore na Cetinju – a eto, možda je baš sad prava prilika, pa se unaprijed radujemo listi njegove partije na lokalnim izborima. Ili će, ipak, još jednom, kao i uvijek – uteći- zaključuju iz DPS Cetinje.

 

Autor:radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:59h

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:16h

Titogradske vijesti, top2

01.02.2023. u 21:02h

Skip to content