DF objavio fotografije bilborda duž primorja: Milatoviću, zreo si za sočiva

Radio Titograd

14.08.2021, 23:13h

2 min

Foto: DF

Pošto je ministar ekonosmkog razvoja Jakov Milatović danas kazao za Nova.rs da još niko nije vidio bilborde u Crnoj Gori kao zahvalnicu DF-a Srbima koji ljetuju u našoj zemlji, pomenuti politički savez je objavio fotografije bilborda duž crnogorskog primorja.

To što Milatović nije vidio bilborde Demokratskog fronta kojim smo se zahvalili našoj braći Srbima koji su spasili našu turističku sezonu, može da znači tri stvari. Ili je Jakov završio dobro poznatu školu laganja kod glavnog predavača Zdravka Krivokapića, ili je bio zaslijepljen posjetom Zorici Kovačević, ili je, naprosto, zreo za nova sočiva. Bilborde širom puteva koji vode prema našoj obali su vidjeli oni koji treba da ih vide, a to su Srbi iz Srbije i iz Republike Srpske. Naravno, to znaju svi, osim Miniakova koji se sigurno voli napraviti lud kada mu nešto ne odgovara. Što je, takođe, dio obuke u pomenutoj školi. Pošto su u laži kratke noge, a istina počiva na dokazima, evo fotografija jednog broja istaknutih bilborda kao potvrda naše priče. Nadamo se da će ih Jakov nekim čudom uočiti- poručili su iz DF-a.

image

Foto: DF

Milatovićevu izjavu prokomentaisala je i nedavno smijenjena predsjednica UP Nacionalnih parkova Marina Jočić, navodeći da ministar nema kad da gleda bilborde od kampanje za osnivanje nove stranke.

-Pri tom vrbuju glasače i funkcionere vladajuće partije- dodala je ona.

Podsjetimo, Mandić je na društvenim mrežama prije tri dana objavio fotografije bilborda, navodeći da je zahvaljujući Srbima iz Republike Srpske,ali i Srbije turistička sezona u Crnoj Gori spašena.

– Plaže su pune sa stotinama hiljada Srba. Upravo je DF učinio ove ključne korake ka uspjehu sezone. Zbog toga smo im iskazali poštovanje i javnu zahvalnost na putevima koji vode ka našem primorju-napisao je Mandić.

Milatović je na to kazao da je na djelu čisti PR DF-a, poručujući da su Vladi turisti iz Srbije najvažniji i da to nije nikakva tajna.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 12:28h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 12:13h

Titogradske vijesti, top2,

12:09h

Titogradske vijesti, top2

29.01.2023. u 11:27h

Skip to content